Колега някъде при педалите има дупка, утре ще проверя къде е с точност и ще пиша, зад таблото мисля ,че нямаше.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Толкова е просторно там е, че се изръбих да се завирам там отдолу, че не съм и 80 кила хахаха. Виждам ги отпред под разширителния съд излизат ама от вътрешната страна къде саааа ...
Както се изрази колегата по-рано с умения на гинеколог ще трябва да опитам само да знам къде долу-горе да пипам.
И още нещо ме интересува...Някой да има стар термостат да видим колко е диаметъра на маркуча който е от него към купето за радиаторчето вътре? Че това модулче от реното ми се вижда малко по тясно от маркуча но може и само така да ми изглежда.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеТолкова е просторно там е, че се изръбих да се завирам там отдолу, че не съм и 80 кила хахаха. Виждам ги отпред под разширителния съд излизат ама от вътрешната страна къде саааа ...
Както се изрази колегата по-рано с умения на гинеколог ще трябва да опитам само да знам къде долу-горе да пипам.
И още нещо ме интересува...Някой да има стар термостат да видим колко е диаметъра на маркуча който е от него към купето за радиаторчето вътре? Че това модулче от реното ми се вижда малко по тясно от маркуча но може и само така да ми изглежда.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Ето снимките.Интересува ме диаметъра на тия две разклонения на термостата колко е.На едната снимка съм оградил маркуча който ще режа за да монтирам това модулче със свещите. Аз май едно разклонение видях на моя от към купето но може и да не съм видял правилно.Както и въпросното "нещо".
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеЕто снимките.Интересува ме диаметъра на тия две разклонения на термостата колко е.На едната снимка съм оградил маркуча който ще режа за да монтирам това модулче със свещите. Аз май едно разклонение видях на моя от към купето но може и да не съм видял правилно.Както и въпросното "нещо".Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеаз имам стар термостат, покажи ми на снимка от моята тема каквото те интересува
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеКолега, дали си мерил колко е този диаметър?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеСупер, Благодаря много!!!.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Одеве като си прибрах колата в гаража чух нещо да трополи и като се наведох видях, че има теч. Течеше си струйка накъде зад десния носач, при задния му тампон. Слязох в канала и видях, че предния мост е мокър. От къде може да избие там? Толкова назад в коша няма от къде да протече антифриз. Единствено радиатора на парното е толкова назад, но в купето е сухо. Другото което ми идва на ум е да са запушени отводнителните каналчета и по някаква причина водата да се е изляла пред нас. След това покарах на високи обороти в квартала, но не иска да протече повече. Някакви идеи?
Comment
Comment